Zilveren ring verloren strand Dishoek

Zilveren ring verloren strand Dishoek

Zilveren ring verloren strand Dishoek Metaaldetector Zoekservice ZeelandZilveren ring verloren strand Dishoek – Maandag 30 juli 2018 kregen we een berichtje van Wieke:

 

Het zijn 2 ringen, een zilveren buddha to buddha ring en de andere ring is een zilveren dunne met diamanten steentjes boven op en een klein zilver hartje erop.

 

Wieke had haar zilveren ringen afgedaan en op haar handdoek gelegd voordat ze ging zwemmen in zee. “Dan kan ik ze niet verliezen”, dacht ze. Heel slim van haar natuurlijk! Maar als je vervolgens uit zee komt en je eigen wil afdrogen, vergeet dan niet je zilveren ringen eerst van je handdoek af te halen alvorens deze uit te kloppen. Haar ringen vielen in het droge zand en ja, dan zie je toch echt niet meer aan de oppervlakte liggen. Wieke besloot naar de strandwacht te gaan, tussen strandpaviljoen Kaap Duin en strandpaviljoen de Zeebries. Ze vroeg of iemand haar kon helpen en daar had strandwacht Dishoek wel een antwoord op. Niet veel later stonden Wilco en ik op het strand. Wieke was er ook en wees ons de plek aan waar ze met haar handdoek had gezeten. Het was natuurlijk maar een klein stukje oppervlakte om te zoeken. Toen Wilco haar eerste ring had gevonden, kreeg ik een overduidelijk zilver signaal. Met een pinpointer mocht ze zelf haar eigen ring zoeken. Lacherig en blij vond ze zelf haar tweede ring terug 🙂