Fotoalbum Trouwring Verloren en Gevonden

Fotoalbum Trouwring Verloren en gevonden

Fotoalbum trouwring verloren en gevonden. Niet alleen wij, maar ook de mensen op de foto zijn blij dat we hun verloren ring of trouwring gevonden hebben. Zo hebben we nog veel meer sieraden op het strand gevonden die helaas nog niet terug zijn bij de eigenaar ervan. Kent u iemand, of bent u zelf iets van emotionele waarde verloren? Vul dan snel onze zoekservice in of stel een vraag via ons contactformulier.

Bekijk hieronder ons fotoalbum of recente berichten. Deze mensen hebben we kunnen helpen met het terugvinden van hun verlovingsring, trouwring, oorbel, armband, hanger of welk ander sieraad dan ook.

 

Wist u dat

Sinds 1 januari 2013 de gemeenten verantwoordelijk zijn voor registratie en het beheer van verloren en gevonden voorwerpen binnen hun gebied? Deze taak ligt niet meer bij de politie. De gemeente registreert verloren voorwerpen via de website www.verlorenofgevonden.nl.
Zoekservice Zeeland registreert gevonden trouwringen altijd op bovengenoemde website. Naast trouwringen worden alle andere ringen met inscriptie ook gemeld. Het maakt voor ons niet uit of de waarde van uw voorwerp € 10 of € 1000 is, want het kan voor u van emotionele waarde zijn.