Vragen

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze metaaldetector service bedoeld?

Voor iedereen die iets waardevols verloren is. Ook als u iemand kent die een voorwerp verloren is, dan kunt u deze persoon op onze service wijzen.

Wat kost jullie zoekservice?

Onze zoekservice is zo goed als gratis. We vragen alleen een vergoeding voor de brandstofkosten vanuit Vlissingen en eventueel tolkosten en parkeergeld. Een gepast vindersloon wordt op prijs gesteld.

Mag ik met jullie mee naar de locatie van verlies?

Graag zelfs! Zo kunt u nog beter de plaats van verlies aangeven. Maar we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. U kunt er ook voor kiezen om de locatie van uw verloren voorwerp pas kenbaar te maken op het moment dat we met u ter plaatse zijn. Vink hiervoor de optie aan in het formulier zoekservice aanvragen. Of stuur een e-mail via het contactformulier.

Verhuren jullie ook metaaldetectors?

Nee, wij verhuren geen metaaldetectors. Wij raden het af om een metaaldetector te huren. De kans dat u uw voorwerp terugvindt, als onervaren zoeker, is zeer klein. Daarnaast zijn de metaaldetectors die u kunt huren vaak van lage kwaliteit.

Waar kunnen jullie zoeken?

Wij kunnen vrijwel overal zoeken. Er zijn een aantal uitzonderingen. Bijvoorbeeld: in water dieper dan 1.20 m is het in de meeste gevallen voor ons niet mogelijk. Aarzel echter niet om contact op te nemen. Wij kennen meerdere mensen die deze mogelijkheid wel aanbieden.

Welke voorwerpen kunnen jullie vinden?

Vrijwel alle voorwerpen die metaal bevatten kunnen we voor u opsporen.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Om de zoekservice aan te vragen vult u het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor al uw overige vragen kunt u een e-mail sturen via het contactformulier.