Trouwring verloren Westkapelle

Trouwring verloren Westkapelle

Trouwring verloren Westkapelle Metaaldetector Zoekservice ZeelandTrouwring verloren Westkapelle – Donderdag 26 juli 2018 kregen we een berichtje van Helmut dat hij zijn trouwring verloren is op het strand bij Westkapelle. Ze zouden de volgende dag terug naar huis vertrekken, dus het zou natuurlijk fantastisch zijn als we zijn trouwring nog konden vinden voor hun vertrek naar Duitsland. Wilco zou ook mee gaan helpen zoeken, maar we kregen die dag nog zoekopdracht voor een verloren trouwring in Dishoek. Na overleg ging Wilco naar Dishoek en ik naar Westkapelle. Aangekomen op het strand stond Helmut met zijn familie mij al op te wachten. Al lopend naar hun toe riepen een aantal mensen: “Kiek, die gaat schatzoeken”. Geen schat maar wel een trouwring riep ik terug, waarop ze me me veel succes wensten. In een stuk van 20 bij 20 meter heeft Helmut zijn handdoek uitgeklopt. Daar ergens moest hij naar alle waarschijnlijkheid liggen zei Helmut. Ik kreeg heel veel signalen en moest mijn metaaldetector instellingen dan ook aanpassen. Baantje na baantje verstreken en niet veel later hoorde ik een mooi stabiel signaal. Dat zegt nog niks want dat kan ook een treklipje van een blikje zijn, die vind je ook genoeg op het strand. Gelukkig was dit geen treklipje maar Helmut zijn trouwring! Yes! Ehering gefunden! Helmut kon het niet geloven en omhelsde me met beide armen. Zijn vrouw was ook ontzettend blij en verbaasd dat ik zijn trouwring gevonden had. In de verte hoorde ik een applaus en gejuich van de mensen die me eerder succes wensten.