Ich habe am Strand meinen Ehering verloren

Ich habe am Strand meinen Ehering verloren.

Ehering verloren en gevonden op het strand - Westenschouwen - Metaaldetector Zoekservice Zeeland verloren en gevonden op het strand - Westenschouwen - Metaaldetector Zoekservice ZeelandIk was nog aan het eten toen ik een berichtje via onze website binnen kreeg dat er een Ehering verloren was op het strand bij Westenschouwen. Het was Jennifer Nautscher die met haar familie lekker op vakantie was in Westenschouwen. Ze had haar trouwring aan haar man Jens gegeven omdat ze naar de waterkant ging lopen met haar zoontje. Jens had haar ring om zijn pink gedaan, maar die paste niet over zijn knokkel. Hij ging vervolgens ook aan de wandel. Eenmaal terug bij zijn handdoek, kwam hij erachter dat de ring niet meer om zijn pink zat.

Na de nodige treklipjes, bierdoppen en hier en daar wat verloren geld kreeg ik een wel héél mooi en duidelijk signaal. Yes! Daar lag hij dan. Twee grote glimlachen keken me dankbaar aan.

 

 

 

 

Trouwring verloren en gevonden op het strand - Westenschouwen - Metaaldetector Zoekservice ZeelandNet nadat ik Jens zijn “Ehering” gevonden had, kwam er een man aangesneld: “Die mevrouw daar is net haar trouwring verloren. Zou u haar even kunnen helpen?” Natuurlijk wil ik dat!