Trouwring verloren strand Domburg

Trouwring verloren strand Domburg

Trouwring verloren strand Domburg Metaaldetector Zoekservice ZeelandTrouwring verloren strand Domburg – Maandag 23 juli 2018 zagen we een oproep van Wendy op Facebook dat haar man Robert zijn trouwring verloren was bij laag water. We hadden Wendy een berichtje gestuurd dat we hun wellicht konden helpen. Na telefonisch contact te hebben gehad heeft Robert op onze website de plaats van verlies getekend. Zo hadden we namelijk een goede indicatie waar we moesten gaan zoeken. Omdat Robert bij laag water zijn trouwring verloren was, moesten we even kijken naar het getij wat het juiste moment was om te gaan zoeken. De beste kans was ’s morgens vroeg of ’s avond rond etenstijd, dat laatste is niet handig, dus dan maar in de vroege ochtend. Wilco moest nog werken dus hij kon helaas niet mee.

 

Trouwring verloren strand Domburg Metaaldetector Zoekservice ZeelandOm 05:00 uur ging m’n wekker af en na 2 kopjes koffie was ik er helemaal klaar voor. Op naar het strand in Domburg bij strandpaviljoen Brooklyn Beach. Robert stond met zijn voeten in het water toen zijn zoontje aan zijn hand trok. Hij voelde dat zijn trouwring afgleed en ergens in het water viel. Foetsie, trouwring verloren. Bij de laagwaterlijn gestart met zoeken, vislood hier, eurogeld daar. Een treklip van een blikje, nog een vislood, een wartel en weer eurogeld. Na een aantal baantjes te hebben afgelegd gaf de metaaldetector weer een mooi signaal. Één schep was voldoende om Robert zijn trouwring uit het zand te vissen. Hebbes! Via WhatsApp een aantal foto’s naar Wendy gestuurd. “Tranen in mijn ogen, wat geweldig”. Dezelfde dag is de trouwring via PostNL verzonden en dinsdag zat hij weer om Robert zijn vinger. Hoe mooi is dat!

 

Bent u ook iets van emotionele waarde verloren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wellicht kunnen wij u helpen uw dierbare ring, ketting of armband terug te vinden.