Trouwring verloren Groede

Trouwring verloren Groede

Trouwring verloren Groede Metaaldetector Zoekservice ZeelandTrouwring verloren Groede – Na wat lekkers te hebben genuttigd bij strandpaviljoen Loods Tien in Groede besloot Nikita met haar familie huiswaarts te keren. Ze liep de houten vlonder af en toen gebeurde het, haar trouwring slipte van haar vinger. Met een aantal mensen hebben ze geprobeerd haar trouwring terug te vinden maar dit was tevergeefs.

Nikita zocht op het internet wie haar kon helpen met een metaaldetector en zo vond ze Zoekservice Zeeland. Aangekomen op het strand liep er al iemand met een metaaldetector. Zou die meneer Nikita haar trouwring al gevonden hebben? Ik ben direct naar hem toegelopen en gevraagd of hij al onder het strandpaviljoen is geweest. Ja daar ben ik al geweest, maar ik heb geen ring gevonden zei hij. Vertrouwend op zijn woorden dook ik onder het strandpaviljoen en kreeg ik na een paar minuten een wel heel mooi signaal. Ja hoor, daar lag hij. Ik heb meteen een paar foto’s gemaakt en deze via WhatsApp naar Nikita verzonden. Even later klonk een blije Nikita aan de andere kant van de lijn.